• LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
Logo_Studiovere_alleen roze_V1_RGB-01.pn

Een diverse selectie van mijn werk, onderverdeeld op basis van het type doel van de opdrachtgever.

Cartoons

Prikkelen, aan het denken zetten of laten glimlachen. Als je doel is om je doelgroep te laten reflecteren is een cartoon een goed idee. Voorbeelden van gebruik? Van ansichtkaart tot social media content!

Één van de groepjes van Futureproof Almere DIY zocht naar plaatjes bij hun prikkelende quotes. Ik maakte 5 scenes die in totaal 18 quotes illustreerden.

Futureproof DIY 
Teamportretten 

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik portretten getekend op basis van losse foto's om zo een groeps'foto' te maken die door corona nooit gemaakt kon worden. 

Covid-19 scènes 

Gevleugelde uitspraken uit de Covid-19 periode voorzien van een tekening. Zoals deze: de 'call'. 

Illustraties

Een illustratie kan een tekst of foto's aanvullen en versterken met kleur, vorm en beeldtenis. Mijn favoriete eigenschap van illustratie is dat je een gevoelswereld kan neerzetten waar je anders veel woorden nodig hebt.

Layla Hesseling

Een journalistiek artikel over voltooid leven moest nog een beeld krijgen dat de uitzichtloosheid van een voltooid leven kan bieden. 

Layla Hesseling

Hoe breng je als jeugdtheater maker de fantasie in beeld die ontstaat in repetities en voorstellingen? Samen met Céline heb ik beelden in haar foto's tot leven laten komen.

Vogelfrei 

Bij het boekje 'Yes, i have an idea. Now what?' met daarin 7 lessen heb ik 7 illustraties gemaakt. Samen met de letters, ontworpen door Daan Rietbergen, vormen ze het binnenwerk van het boek. 

Uitlegplaten

Een goed verhaal moet soms ook uitgebreid en compleet zijn. Om dan toch de kern goed over te brengen of je doelgroep een 'plattegrond' te geven van jouw tekst of presentatie is een uitlegplaat super effectief!

Jonge Honden 

Om een organisatieverandering tot leven te brengen heb ik tekeningen gemaakt van toekomstige samenwerksituaties. De platen hielpen een ongrijpbare verandering begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Kirkman Company 

Een visuele samenvatting van hun bedrijfsconcept zodat er financiers geïnteresseerd raakten, dat was het doel van Kirkman Company voor haar klant. Deze plaat begeleidde een lijvig tekstdocument en bracht de kern in beeld. 

Refugeeteam 

Hoe overtuigen we de aanbestedingscommissie van gemeenten van ons plan? Met die vraag kwam Refugeeteam en samen hebben we een plaat gemaakt die zowel in presentaties als documenten de kernfases duidelijk kon maken. 

©Studio Vere 2021