top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
Logo_Studiovere_alleen roze_V1_RGB-01.pn
Logo_vierkant_klein-onderaan.jpg

Een diverse selectie van mijn werk, onderverdeeld op basis van het type doel van de opdrachtgever.

Cartoons

Prikkelen, aan het denken zetten of laten glimlachen. Als je doel is om je doelgroep te laten reflecteren is een cartoon een goed idee. Voorbeelden van gebruik? Van ansichtkaart tot social media content!

Ikhoefniet_3_bereikbaar.png

Één van de groepjes van Futureproof Almere DIY zocht naar plaatjes bij hun prikkelende quotes. Ik maakte 5 scenes die in totaal 18 quotes illustreerden.

Futureproof DIY 
Jongehondenteamportret_18cv.png
Teamportretten 

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik portretten getekend op basis van losse foto's om zo een groeps'foto' te maken die door corona nooit gemaakt kon worden. 

Top3_jargon2020_studiovere-02.jpg
Covid-19 scènes 

Gevleugelde uitspraken uit de Covid-19 periode voorzien van een tekening. Zoals deze: de 'call'. 

Illustraties

Een illustratie kan een tekst of foto's aanvullen en versterken met kleur, vorm en beeldtenis. Mijn favoriete eigenschap van illustratie is dat je een gevoelswereld kan neerzetten waar je anders veel woorden nodig hebt.

Voltooidleven_illustratie_Laura.jpg
Layla Hesseling

Een journalistiek artikel over voltooid leven moest nog een beeld krijgen dat de uitzichtloosheid van een voltooid leven kan bieden. 

Layla Hesseling

Comenius_website.png

We gaan meerdere denktanks organiseren en willen daarvoor telkens één beeld gebruiken. Met die vraag kwam het ComeniusNetwerk waarna we tot dit beeld over denktanks rondom onderwijsvernieuwing kwamen.

Original_spread-the-word_final.jpg
Vogelfrei 

Bij het boekje 'Yes, i have an idea. Now what?' met daarin 7 lessen heb ik 7 illustraties gemaakt. Samen met de letters, ontworpen door Daan Rietbergen, vormen ze het binnenwerk van het boek. 

Uitlegplaten

Een goed verhaal moet soms ook uitgebreid en compleet zijn. Om dan toch de kern goed over te brengen of je doelgroep een 'plattegrond' te geven van jouw tekst of presentatie is een uitlegplaat super effectief!

Longfondsmanifest_studiovere_1.0-01.jpg
Praatplaat-Refugeeteam_fasering_slide.jp
Thegreenland_uitlegplaten_versie1.1.png
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
bottom of page